Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.10 21:32 - Да поздравим модераторите
Автор: petgrig Категория: Други   
Прочетен: 807 Коментари: 67 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Говоря съвсем сериозно. Два поста на клеветника и интриганта Рустам бяха изтрити и то скоропостижно. Това може само да бъде приветствано от всеки от малкото останали нормални потребители на това пространство.
Въпросният успя да направи купища мерзости с интригите си през годините. Заради неговите гадости оттук си заминаха наистина стойностни хора, които имаха какво да кажат.
Много е странно на какво разчитаха модераторите - че тези интриги ще им носят кликове и съответно изкуствен трафик? Ми,не, не стана така. Хората, които си тръгнаха, явно не искаха да влизат в интриги и решиха, че е по-добре да се оттеглят, отколкото да правят подобни неща. Съответно и броят на читателите рязко намаля. Познайте кой загуби.
Сега се надявам малко да са поумнели и да са разбрали, че такива само дърпат нещата назад. След тях остава само пепел.
Драги модератори, моля довършете започнатото и изтрийте този профил. Аз лично отдавна съм го докладвал където трябва и съм убеден, че рано или късно ще си получи заскуженото.Гласувай:
10
41. kaliban3 - Не, трябва да се срамуват. Ето ви ...
25.10 21:38
Не, трябва да се срамуват. Ето ви цензура в действие.
цитирай
2. leonleonovpom2 - Здравей, приятелю!
25.10 22:06
1. kaliban3 - Не, трябва да се срамуват. Ето ви ...
21:38
Не, трябва да се срамуват. Ето ви цензура в действие.

А, ама той бил при тебе! С другия си ник!
цитирай
3. pompadurlexparsy - Мъжки, не знам кой си ти, но случайно ...
25.10 22:09
Мъжки, не знам кой си ти, но случайно мярнах вчера как един ненормален и обсебен келеш те взема за полигор.
Оня русенски идиот путиноид, който вече толкова време откак премахнаха първа продължава да помпи себе си и една графоманка путеса.
цитирай
4. petgrig - Окейчо
25.10 22:10
не допуска мои коментари в блога си, така че повече няма да коментира и при мен.
цитирай
5. leonleonovpom2 - Каквото ни прави Рустам, на тебе да го направи, негоднико!
25.10 22:10
2. ok3223 - Какво ви пречи Рустам
22:02
бе, келеш.
Зная го от години... и имам впечатлението, че е много свестен мъж. За разлика от много некадърници и неграмотници, с АЕГО и претенций,не покрити нито с таланти, нито с елементарна грамотност. А той настояваше за грамотно писане и за чистота
на българският език от пишещите по разни поводи в блога, което не се хареса на някои и тук.

раздавай оценки на подобни на тебе!
Таланти!?
Гоненият отвсякъде , бил много уважаван? Че го гонят ли ?Или за славното минало на баща му!
Борец за чистота в езика? Да не му търся дайджестовете в заглявията
Пълна порнография!
цитирай
6. pompadurlexparsy - Алоу, луд!
25.10 22:11
leonleonovpom2 написа:
1. kaliban3 - Не, трябва да се срамуват. Ето ви ...
21:38
Не, трябва да се срамуват. Ето ви цензура в действие.

А, ама той бил при тебе! С другия си ник!


Вече си за освидетелстване, честно.
Излез от тоя блог на чист въздух!
цитирай
7. petgrig - Стига вече
25.10 22:15
елементарни интриги. И интригантите трябва да се трият. Ако видя, че блогът поеме в тази посока, веднага деактивирам този профил.
цитирай
8. leonleonovpom2 - ПОЗДРАВ И ОТ МЕНЕ ЗА МОДЕРАТОРИТЕ
25.10 22:37
Този профил приятелю, е профил на терорист, откровен!
И подкрепилите го са такива!
Просто терористите искат да овладеят блога!
Известна журналистка ,на лични ми е писала ,какви закани и е отправял Петър Даскалов, определено напусна заради него! Може да не му хоаресва писането, но той си имаше много читатели и те го харесваха Откъде накъде той ще определя вкуса на другите Аз на него не харесвам и ред написан, както и на недорозумението ОК, но не им прече да си пишуркат! Стига да не се занимават с мен Ще види комунистът- католик какъв съм!?
Ега си и хибрида, единствен в света!
И други напуснаха заради него Спароток не ми е споделял, но убеден съм ,че има участие Той има обаче много профили Един даже е по- горе
А да не казвам какви мръсотии е писал за мене- с бълдъзата, за " Титан" и какво ли не?Ако бах алабин, ръдта му щеше да е намален сезна глава!
Да си го вземат и да си го гушкат оплаквачите, това нечувано чудовище!
цитирай
9. rustam - Не виждам нищо по същество
25.10 23:42
Какви клевети, какви пет лева? инж. Симеонов беше написал, че има "автоимунна система" и "автоимунитет". Това са пълни глупости и въобще не е клевета. Няма автоимунна система, има имунна. Той твърди, че "автоимунитет" било изграждането на собствен свой имунитет. Един вид жалка тавталогия. Точно обратното, автоимунитетът е състояние, при което имунната система престава да разпознава органите на собствениото си тяло и действа срещу тях.
Не по-малко смешен беше постингът му , в който разказваше, че съселът е малка пойна птичка.
цитирай
10. petgrig - Какви клевети, какви пет лева? инж. ...
25.10 23:48
rustam написа:
Какви клевети, какви пет лева? инж. Симеонов беше написал, че има "автоимунна система" и "автоимунитет". Това са пълни глупости и въобще не е клевета. Няма автоимунна система, има имунна. Той твърди, че "автоимунитет" било изграждането на собствен свой имунитет. Един вид жалка тавталогия. Точно обратното, автоимунитетът е състояние, при което имунната система престава да разпознава органите на собствениото си тяло и действа срещу тях.
Не по-малко смешен беше постингът му , в който разказваше, че съселът е малка пойна птичка.

Знаеш ли какво? Ако постът ти беше написан доброжелателно, никой нямаше да го докладва, а и аз нямаше да искам да ти трият профила. А сега ти си помисли какви си ги правил тук, за да имаме такова отношение към теб.
цитирай
11. starforlife - По постинга:
26.10 00:02
~ Прочетете и запомнете: БЛОГЪТ НЯМА ИЗРИЧНИ МОДЕРАТОРИ!
Модераторите обслужват цялата палитра от сайтове на "Инвестор" и блог.бг е този, на който обръщат най-малко внимание, че дори почти никакво, с малки изключения когато някой им пише на ЛС.

~ Рустам е едно жалко лайно, което заслужава да му бъде извит врата, аз по едно време щях да го удостоя с тази чест, но му се размина. Тук и сега казвам, че рано или късно ще му го причиня.
Да повторя по друг начин, по-правилният и мъжки:
СВИЛЕН ЦЪГОВ Е ЕДИН ЛАЙНАР, НА КОГОТО АЗ, ГЕОРГИ СТОИМЕНОВ, НЯКОЙ ДЕН ЩЕ ИЗВИЯ ВРАТА КАТО НА ПИЛЕ.

~ Блог.бг никога не е разчитал на нищо нито е загубил нещо, просто защото нищо от написаното (за кликове и прочее) няма никакво значение за платформата. Въпросът опира до безхаберие и през годините - некачествен мат'рял при въпросните модератори.

~ Модератор никога няма да изтрие въпросния, но аз когато реша - ще му го причиня.

~ Където и да си го докладвал, реакция няма да има, но както вече казах - лайнарът ще си получи заслуженото. Лично от мен.
цитирай
12. starforlife - ~ 9. rustam
26.10 00:03
Абе, путьо непоръбен, я си затвори противната човка и се потопи в помията, която те кефи да е около теб.
Да ти го повторя и лично ли?
Аз, Георги Стоименов, някой ден така ще те ритам, Свилен Цъгов, че ще пищиш като дребно педалче (каквото си) на което му е за първи път и му цъфват дирника като майска роза.
цитирай
13. leonleonovpom2 - Здравей, приятелю!
26.10 00:12
Ох, не ми се обсъжда нищо с престъпник, правещ се на дева Мария!
Не желая нищо от тебе, ясно ли ти е Само да изчезнеш!
Имунитетът може да е вроден, но може и да се придобие по изкуствен- с ваксини или естестевн път, без лекарска намеса! като преболедуваш нещо , не ти, не ми се и мисли за такъв като тебе, придобиваш имунитет, обикновено Това е автои мунитет Това имам предвид и не ме интересува уикипедията, какво пише Аз не мисля с уикипедиаята
Затова казвам, че маската може да помогне за автоимунитет-придобит без ваксина!
И повече в блога ми да не си стъпил!
Като постигнеш това ,което аз съм постигнал и станеш човек, а може и само последното, ще те поканя Засега си нон грата-персона! Но аз не вярвам на такива чудеса Доказал си го , от 2о12 година, насам!

Доброжелателност от Педант Запетайков? Това е все едно от мечка мед да получиш!
Правещ се на дева Мария престъпник
Какво е станало в Тервел? В Тервел е станало единствено това, което ти с лайняната си уста няма никога да успееш да свършиш! Реших им проблема ,както навсъкъде, където съм бил! И нищо подобно ,което е сътворила фантазията ти Имам син два метра Като те хване ,ще те направи на пестил! Казвам го за друго, Такъв син може ли да има човек, ,за какъвто престъпно се мъчиш да ме изкараш
Историята се повтаря, с Митко, така ли мислиш? Не, имай този късмет, няма да ти се размине!
цитирай
14. getmans1 - РУСТАМ е също „шушумига„ както о...
26.10 00:15
РУСТАМ е също „шушумига„ както обича да нарича НЕПОЧТЕННИЯТ блогър СИМЕОНОВ ... само не знам защо му изтриха, ако са ГО изтрили де, вторият постинг ... То и първият беше повече от банален ... написан не толкова да разкритикува грешката наречена „автоимунна система„ колкото да уязви СИМЕОНОВ.

За мен и двамата са като двете страни на една и съща монета наречена подлост ... единият прикрит а другият брутален разлика, която не променя особено нещата.
цитирай
15. petgrig - Гети,
26.10 00:17
на съм забелязал Иван да е нападнал някого и то под кръста.
цитирай
16. leonleonovpom2 - Благодаря ти, Жоро!
26.10 00:21
Прав си бил!
Няма бивш комунист, както и бивша курва или бивш престъпник! Научени да лъжат и манипулират по рождение, няма отказване!
Аз не знам, как не им е обидно на запалените му читатели? Само олигофрен може да се радва на това ,че някой непрекъснато го учи, как да приема нещата ?Подходът му към читателите е обиден! Не като към равностойни хора, а като към деца от детската градина! Не епизодично , а непрекъснато, натрапчиво!
цитирай
17. getmans1 - на съм забелязал Иван да е нападнал ...
26.10 00:25
petgrig написа:
на съм забелязал Иван да е нападнал някого и то под кръста.


... Аз го защитавах подобно на теб ... докато стана така, че в спор застанахме един срещу друг ... СТАР е жив свидетел и участник ... не искам повече да обяснявам за да не излезе, че искам да те манипулирам срещу него.
цитирай
18. leonleonovpom2 - Гетманс, голям си фокусник!
26.10 00:42
Можеш ли двете страни на монетата ,като я хвърлиш във въздуха, да ги изравниш!
Можеш, убеден съм Достатъчно
Я ми кажи, кога съм висял в блога ти ,да те копирам? И после триумфално да разнасям сътвореното от мен, какъв си. На неграмотниците, да са наясно! Да съм те нарчал делиормански не знам какъв Напротив, ти се оказа дребнавец ,като този!
Аз на незначителни неща гледам повърхностно, без да се задълбочавам не е и нужно! Професионално-да, ставам друг! И рядко има случай нещода ми убегне
Ще проверя ,какво точно съм написал но съм имал предвид автоимунитет и съм обяснил какво означава! Имунитет, не вроден и не придобит с ваксина Като преболедуваш го получаваш сам Затова посочих, че маските може директо да не те предпазват ,но намаляват броя на вирусите, проникващи в тебе И организмът получава възможност, да си създаде имунитет! Такъв е и принципът на ваксината Автоимунна система ? Не съм сигурен ,че точно това съм употребил, но не е и съвсем некоректно
Този автоимунитет ,който евентуално се създава, се създава по някакъв механизъм Както при автомобилите може да се нарече и система
Това ,как ще се нарече, влияе ли директно върху имунитета? Да го има или не?
Ако влияе, признавам, въпросът с името е много важен!Изключително!
Хайде и тренирай фокуса! Сигурен съм, че ще успееш!Да изравниш едната, с другата картинка!
да не си учил в прогимназията-" Всички са маскари"?
цитирай
19. leonleonovpom2 - Благодаря, приятелю!
26.10 00:49
15. petgrig - Гети,
00:17
на съм забелязал Иван да е нападнал някого и то под кръста.
цитирай

вярно е!
Помогнал съм на доста хора, дори и конкуренти, без да ме интересява ,че вредя на себе си
И затова ми е обидно ,когато ме представят в подобна, мръсна светлина
Е, някъде може да съм преминал границата! Но никога с намерение да навредя, на всякаква цена!
А, тука са Калибан и Рустам Сигурен съм ,че са един и същ
Но да задам въпроса към двамата Чия е снимката от от профила на Калибан? Прилича или е направо на Лекспарси!
Знаете ли ,че това е престъпно?
Е, какво да говорим повече с вас?
цитирай
20. getmans1 - . . . ТО НЯМА ДА Е ЛОШО ОТ ВРЕМЕ ДА СИ ...
26.10 01:12
... ТО НЯМА ДА Е ЛОШО ОТ ВРЕМЕ ДА СИ СВЕРЯВАШ ЧАСОВНИКА С ГУГЪЛ, ЧЕ ДОРИ И УИКИПЕДИЯТА ... ТЯ СЕГА НАУКАТА Е В ГУГЪЛА

„Автоимунитет е невъзможността на един организъм да разпознае своите собствени съставни части като свои, което предизвиква имунна реакция срещу неговите собствени клетки и тъкани. Всяка болест, която настъпва вследствие на анормална имунна реакция се нарича автоимунна болест.„

СРАВНИ ТОВА ОПРЕДЕЛЕНИЕ СЪС „ТВОЕТО ЗА АТОИМУНИТЕТ„ да не споменавам и автоимунитетната система ... дето го няма такова понятие.

ТВОЯТА НЕПОЧТЕННОСТ ДРУГАДЕ СЕ КРИЕ ... И ТИ СИ ЗНАЕШ КЪДЕ...leonleonovpom2 написа:
Можеш ли двете страни на монетата ,като я хвърлиш във въздуха, да ги изравниш!
Можеш, убеден съм Достатъчно
Я ми кажи, кога съм висял в блога ти ,да те копирам? И после триумфално да разнасям сътвореното от мен, какъв си. На неграмотниците, да са наясно! Да съм те нарчал делиормански не знам какъв Напротив, ти се оказа дребнавец ,като този!
Аз на незначителни неща гледам повърхностно, без да се задълбочавам не е и нужно! Професионално-да, ставам друг! И рядко има случай нещода ми убегне
Ще проверя ,какво точно съм написал но съм имал предвид автоимунитет и съм обяснил какво означава! Имунитет, не вроден и не придобит с ваксина Като преболедуваш го получаваш сам Затова посочих, че маските може директо да не те предпазват ,но намаляват броя на вирусите, проникващи в тебе И организмът получава възможност, да си създаде имунитет! Такъв е и принципът на ваксината Автоимунна система ? Не съм сигурен ,че точно това съм употребил, но не е и съвсем некоректно
Този автоимунитет ,който евентуално се създава, се създава по някакъв механизъм Както при автомобилите може да се нарече и система
Това ,как ще се нарече, влияе ли директно върху имунитета? Да го има или не?
Ако влияе, признавам, въпросът с името е много важен!Изключително!
Хайде и тренирай фокуса! Сигурен съм, че ще успееш!Да изравниш едната, с другата картинка!
да не си учил в прогимназията-" Всички са маскари"?

цитирай
21. leonleonovpom2 - Прегледах набързо
26.10 01:13
Навсякъде съм писал имунна система Не видях автоимунна система
Но,дори и някъде да съм го писал, аз не съм лекар! Въпросът го разглеждах от физикохимичната мустрана- размери,пропускливост и между другото- медицинската
цитирай
22. getmans1 - . . . това е едното място „Ясно е само, ...
26.10 01:23
... това е едното място „Ясно е само ,че с единични вируси автоимунната система на човека ще се справи. Но идва момент, при повишена тяхна концентрация, когато имунната система става безсилна! Но ,дори и да се знае концентрацията, може ли да мериш непрекъснато тази концентрация ? И да кажеш- Не, тук е опасно!„

НО НЕКА Е ЯСНО, ЧЕ АЗ КОГАТО СЪМ ТЕ ОПРЕДЕЛИЛ КАТО НЕПОЧТЕН ТО ТОВА НЕ Е ЗАРАДИ Т.Н. АВТОИМУННА СИСТЕМА И ДРУГИТЕ ТИ ДРАСКАНИЦИ НА КОИТО НЕ ОБРЪЩАМ ВНИМАНИЕ ... И ДНЕС РАЗГОВОРЪТ МИ С РУСТАМ ТЕБЕ САМО СЪВСЕМ ЛЕКО И КОСТВЕНО ТЕ ЗАСЯГАШЕ ... НЕ СЕ ПЕНЯВИ А ВНИКВАЙ В НАПИСАНАТО ...

ЗАЩОТО КАТО НАПИСАХ „КОСТВЕНО ТЕ ЗАСЯГА„ БЕШЕ В ПРЕДВИД, ЧЕ ЕДИН ВИД ТЕ ЗАЩИТИХ ... АКО И ДА ТЕ СМЯТАМ ЗА НЕПОЧТЕН ... ПОСОЧИХ ГРЕШКА НА РУСТАМ, ОГРОМНА КОЯТО ТИ ЗАСЛЕПЕН ОТ ЗЛОБА НЕ ВИЖДАШ ... ЖАЛКО ЧЕ ИЗТРИХА ПОСТИНГА ...

leonleonovpom2 написа:
Навсякъде съм писал имунна система Не видях автоимунна система
Но,дори и някъде да съм го писал, аз не съм лекар! Въпросът го разглеждах от физикохимичната мустрана- размери,пропускливост и между другото- медицинската

цитирай
23. apostapostoloff - Дайте да не преувеличаваме!
26.10 06:23
От време на време Русти прави гъзобрък на д-р Леонкавало Дупедало за Кашкавало и толкоз. Джумбуш да става бе, уюн. Ама има хора, които не разбират от майтап...
цитирай
24. petgrig - От време на време Русти прави гъз...
26.10 08:58
apostapostoloff написа:
От време на време Русти прави гъзобрък на д-р Леонкавало Дупедало за Кашкавало и толкоз. Джумбуш да става бе, уюн. Ама има хора, които не разбират от майтап...

Апостоле, това, което ти наричаш майтап, си е чиста гавра. И Иван не е единственият тук, който е непрекъснато тормозен от Рустам. Или забрави, че въпросният уби един съблогър с "майтапите" си?
цитирай
25. leonleonovpom2 - 22. getmans1 - . . . това е едното място „Ясно е само, ... 01:23
26.10 09:19
Гетманс, ти си същия педант, но в човечен образ, като него! Може би, защото те репресират незаслужено в блога, си станал такъв? Той е друг случай, расъл е в розови пелени, светът е негов!
Благодаря ти, но не ми е необходима такава защита ,която ме поставя наравно с гад!
Пази себе си така!
Това е хибридна защита, защитавайки, нападайки!
Предпочитам ясен враг!Пред такъв приятел!

Аз пиша постингите за броени минути ,след като взема решение Не копирам със седмици чужди, да правя извадки, справки И после дума да не мога да кажа по написаното! Но да омаскаря някой! Това ми е чуждо Не съм свиня ,да ровя!
На подобни критикари, много вещи ,мога да отправя само един въпрос-Колко публикации имат? Аз имам трицифрено число, за тяхно сведение
А те нямат
Разликата между нас, според тях е, че те могат да пишат , а аз- не!
Дали е така?
Същността на постинга далече не беше в това, дали е имунна или автоимунна системата! След като нямаш имунитет, явно имунната система не е сработила до този момент Механично съм го нписал, въпросното! Но,буквоядите ,не ги интересява същността, тя е без значение, те търсят грешки? А същността, за който чете и може да мисли е, че маските спомагат да се създаде имунитет! Това ми беше целта, като физикохимик ,да покажа Знам ,че са по- добри от мен такива и там дори? Ами, да бяха минали моя път, да се докажат и тогава да тръбят! Знам подобен манталитет, когато свършиш нещо, че те са можели по- добре да то направят? Да ,като са стояли настрана и след като са го видели!
Да бяха го направили те!Как? Някой подсказал ли им е" Те нямат идеи, трябва да го видят! И тогава, елате ни вижте!
Ти веднъж ме защити , от същия негодник, но аз след това многократно го правех, не съм ти длъжник вече !Особено и след твоето старание!

Все пак, в този постинг има наченки на гражданско, а не на спотайващо се общество!
Не говоря от политически позиции ,много отдавна не се занимавам с политика Тя е да тези,които не могат да вършат собствената си работа! По-голямата им част!
цитирай
26. leonleonovpom2 - Пустоле!
26.10 09:32
"23. apostapostoloff - Дайте да не преувеличаваме!
06:23
От време на време Русти прави гъзобрък на д-р Леонкавало Дупедало за Кашкавало и толкоз. Джумбуш да става бе, уюн. Ама има хора, които не разбират от майтап..."

Знаеш ле какво заслужаваш ,за този маитап, с кръстничеството си?
Костюм, полага се на кръстника ! Но на тебе- дървен Както и на близнака ти Пустам, Пустоле!
Ти не си никакъв писател?
Иначе щеше да си наясно, че хуморът е двустранен Да се разсмее и отсрещната страна Това при тебе липсва! Стопроцентово!

Това е тавра вече и то голяма!
Заслужаваща костюма!
Обещавам ти, да знаеш! При каквато и да е среща с мен, ще получиш един безплатен шут! няма да е със силата, когато бях на двадесет и няколко години, няма да е смъртоносен, спокойно! Но ще ти държи влага, докато си жив!
Използвам случая, да те предупредя! В блога ми си нежелан, нямам никаква нужда от твоя майтап! Майтапи се със себе си, че си плешив ,мавър, потребител, живеещ на чужд гръб и тем подобни смехории.....! Според тебе! И да не се задавиш от кашкавала Избягвай да го ядеш!
цитирай
27. leonleonovpom2 - Вижте нещо интересно!
26.10 10:11
09:52 - Опрощение

Автор: kaliban4 Категория: Забавление
Прочетен: 6 Коментари: 0 Гласове: 0


Днес обявявам опрощение на Лекса. Да си пише спокойно. Разбира се, ако продължи да ме клевети за някакви връзки с администрацията на блога, опрощението ще отпадне.


НО! От днес ще се заема с един истински комунистически мръсник с неговите методи (pro bono).


И когато свърша с него, ще знае много добре за автоимунитета при съслите.

Крадецът вика, дръжте крадеца!
Аз съм комунистически мръсник, той не е е!Интересно, аз не съм бил никога член ва партията им Дори отказах, през 1990 година, защото имали нужда от мен!?
Това казва синчето на член на ОК на БКП?
А аз син на репресирани!
цитирай
28. apostapostoloff - Голям джумбуш се заформи.
26.10 10:48
Някакви дъртаци се навикват и обиждат, бълват змии и гущери и си чешат езиците.

А престъпникът Леонкавало Дупедало за Кашкавало ме заплашва със смърт. Този тип трябва да бъде изхвърлен от блога. Той ни додея с неговите безгранични глупости, щуротии и магарещини. Че и смъртни заплахи отправя, мискининът!
цитирай
29. petgrig - Някакви дъртаци се навикват и об...
26.10 11:12
apostapostoloff написа:
Някакви дъртаци се навикват и обиждат, бълват змии и гущери и си чешат езиците.

А престъпникът Леонкавало Дупедало за Кашкавало ме заплашва със смърт. Този тип трябва да бъде изхвърлен от блога. Той ни додея с неговите безгранични глупости, щуротии и магарещини. Че и смъртни заплахи отправя, мискининът!

Апостоле, доколкото разбирам, ти също не си в първа младост:)
И сега съвсем сериозно - ти си този, който предизвиква Иван, не обратното. Защо очакваш всеки да издържа на "майтапите", на които такива като теб и Рустам подлагате хората?
цитирай
30. petgrig - Пак казвам,
26.10 11:27
ако видя адекватни мерки за налагане на някаква що-годе нормална атмосфера тук, веднага деактивирам този блог. Но дотогава ще продължа да връщам ударите към тези, които тормозят нормалните потребители.
Лично според моето виждане най-вредни са двама - Рустам и онзи "Икономист".
цитирай
31. kossef - 28. apostapostoloff - Голям джумбуш се заформи.
26.10 11:29
Въпреки че с удоволствие участвах, забавлявайки се, в подобни и като обект на такива, хубаво би било да се ограничим от тях. В никакъв случай не са /джумбушите/ без съответни последствия и за "зрителите", както и за аФторите им. Да не пояснявам срещу кои и за кои от тукашните съм. Подкрепям автора на тукашната публикация за общ блогов ПРОТИВОВЕС срещу необуздаността в блогови "благословии и епитети" спрямо когото и да било.
цитирай
32. leonleonovpom2 - Я виж ти ,"моралистът" на линия!
26.10 11:59
28. apostapostoloff - Голям джумбуш се заформи.
10:48
Някакви дъртаци се навикват и обиждат, бълват змии и гущери и си чешат езиците.

А престъпникът Леонкавало Дупедало за Кашкавало ме заплашва със смърт. Този тип трябва да бъде изхвърлен от блога. Той ни додея с неговите безгранични глупости, щуротии и магарещини. Че и смъртни заплахи отправя, мискининът!
цитирай

Джумбушлията за чужда сметка!
Направи веднъж за твоя бе, негодник!
Това ,че съм казал ,какво заслужаваш, не означава ,че ще го и получиш!
Прави разлика, пишман литераторе!
Престъпник е този, който ми лепи подобни имена! Гаден куфароносач на Л.Ж.
И имаш очи ,да учиш на морал!?
Внимавай!
В блога ми повече да не си стъпил!
С шут ще те изгоня!
Намерил се, кой да ме поучава! Цял живот паразит!
цитирай
33. kaliban3 - Ще трябва и дупедалото да поеме към ...
26.10 12:08
Ще трябва и дупедалото да поеме към забвението. Аз съм му обещал, колкото и да хленчи. Иначе лъжецът си е лъжец:

"Това казва синчето на член на ОК на БКП?"
цитирай
34. leonleonovpom2 - Пустоле!
26.10 12:13
Да те упътя, да не допускаш глупави грешки!Сега видях капана ,който сам си си заложил!

Глупости чете само глупавият! Умният глупости не чете, подминава ги!
Ти щом четеш глупостите ми, че чак ти додяват, следователно никак не си умен! Не казвам глупав,просто не си умен!
Ако не ти харесва това тълкуване, мога да ти предложа друго:

Работите са толкова умни, че ти, умният , ги четеш, докле ти додеят!
Избери си, което ти харесва!

А иначе, ти си точно крадецът, който вика ,дръжте крадеца!
А относно възрастта си жена! Криеща си годините Абсолютно сигурен съм ,че си поне с една петилетка над мен! Поне!
цитирай
35. rustam - Ето един чудесен пример за това,
26.10 12:37
че инж.Симеонов е шушумига. Първо плаши мен и Апосотл с "дървени костюми", а после, когато колегата Апостолов го настъпа, усул-усул дава назада, че това това било "пожелателно"! Всички знаем, че Симеонов често кълне като дърта циганка. В един постинг се беше изтъпанил, че понеже навремето кметът на Бургас, Йоан Костадинов не му уйдисал на глупостите, бил го проклел и човекът получи инсулт.

Обаче др. Симеонов не трябва да забравя, че като заплашва със сина си, висок 2 м, който ще ни напарви на "пестил", та не трябва да забравя, че ние също имаме синове! Всяко действие ще предизвика противодействие! Насилието - насилие! А уличките около Стария съд са тъмни....
цитирай
36. petgrig - че инж. Симеонов е шушумига. Първо ...
26.10 12:51
rustam написа:
че инж.Симеонов е шушумига. Първо плаши мен и Апосотл с "дървени костюми", а после, когато колегата Апостолов го настъпа, усул-усул дава назада, че това това било "пожелателно"! Всички знаем, че Симеонов често кълне като дърта циганка. В един постинг се беше изтъпанил, че понеже навремето кметът на Бургас, Йоан Костадинов не му уйдисал на глупостите, бил го проклел и човекът получи инсулт.

Обаче др. Симеонов не трябва да забравя, че като заплашва със сина си, висок 2 м, който ще ни напарви на "пестил", та не трябва да забравя, че ние също имаме синове! Всяко действие ще предизвика противодействие! Насилието - насилие! А уличките около Стария съд са тъмни....

Кой, Рустаме, е първопричината? И наистина ли мислиш, че Иван трябва да мълчи на всички гаври, на които го подлагаш от толкова време?
цитирай
37. rustam - Не това е темата
26.10 12:56
petgrig написа:
rustam написа:
че инж.Симеонов е шушумига. Първо плаши мен и Апосотл с "дървени костюми", а после, когато колегата Апостолов го настъпа, усул-усул дава назада, че това това било "пожелателно"! Всички знаем, че Симеонов често кълне като дърта циганка. В един постинг се беше изтъпанил, че понеже навремето кметът на Бургас, Йоан Костадинов не му уйдисал на глупостите, бил го проклел и човекът получи инсулт.

Обаче др. Симеонов не трябва да забравя, че като заплашва със сина си, висок 2 м, който ще ни напарви на "пестил", та не трябва да забравя, че ние също имаме синове! Всяко действие ще предизвика противодействие! Насилието - насилие! А уличките около Стария съд са тъмни....

Кой, Рустаме, е първопричината? И наистина ли мислиш, че Иван трябва да мълчи на всички гаври, на които го подлагаш от толкова време?

нека да не мълчи, но да държи на думата си. Седнал си да кълнеш, стой зад думите си, а не да увърташ. Ей това е шушумига. Междувпрочем инж. Симеонов сам разпростнанява за себе си позорни неща, а после реве, че го обиждали. Пример: сам разправя историята как в тервел някакъв гей го поканил на трапеза, после го обарвал и натискал край кенефа в двора. Какво би направил нормален човек: или да изпере два туката на гея, или да го напсува и да си тръгне от мястото. какво прави шушумигата? След като е обарван и т.н., потресен от случилото се...сяда да си дояжда и да си допива с въпросния гей!
цитирай
38. petgrig - Рустаме,
26.10 13:15
поведението ти е на селска клюкарка, без извинение. Първо, изобщо не съм сигурен, че Иван го е написал както казваш. Но дори и да беше, възможно ли е нормален човек да се зарови точно в такова нещо?
цитирай
39. getmans1 - Гетманс, ти си същия педант, но в ...
26.10 13:44
leonleonovpom2 написа:
Гетманс, ти си същия педант, но в човечен образ, като него! Може би, защото те репресират незаслужено в блога, си станал такъв? Той е друг случай, расъл е в розови пелени, светът е негов! ...Благодаря ти, но не ми е необходима такава защита ,която ме поставя наравно с гад!
Благодаря ти, но не ми е необходима такава защита ,която ме поставя наравно с гад!
Пази себе си така!
Това е хибридна защита, защитавайки, нападайки!
Предпочитам ясен враг!Пред такъв приятел!... ОТ ТЕБ НИКОЙ НЕ Е ИСКАЛ БЛАГОДАРНОСТИ И Е СРАМОТА ЗА ГОДИНИТЕ ТИ ДА ЛЪЖЕШ ... ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ ТОЧНО ТИ ИЗПЪЛНИ МРЪСНАТА ПОРЪЧКА НА Т.Н. ПАНТАЛЕЕВ... И МЯСТОТО ТИ Е ПРИ ГАДОВЕТЕ В МОИТЕ ОЧИ

НИЩОЖЕСТСВО СИ ТИ СИМЕОНОВ ... И ТО ГОЛЯМО ... И НЕ ЗАЩОТО СЕ ПРАВИШ НА ЖЕРТВА А ЗА ТОВА, ЧЕ ЛЪЖЕШ И МАНИПУЛИРАШ ЗАРАДИ ЕДНОТО СЪЖАЛЕНИЕ, ОДОБРЕНИЕ И КАКВОТО ОЩЕ ТИ Е НЕОБХОДИМО ЗА ЕГОТО ТИ... УЧЕН, ПФУ.

цитирай
40. leonleonovpom2 - Ох боже, пълен негодник е!
26.10 13:53
38. petgrig - Рустаме,
13:15
поведението ти е на селска клюкарка, без извинение. Първо, изобщо не съм сигурен, че Иван го е написал както казваш. Но дори и да беше, възможно ли е нормален човек да се зарови точно в такова нещо?

Някои верни неща са богато украсени от болната хму фантазия! Дотам ,че истината е не повече от един процент
Първо, ,историята е вярна само в това ,че е в Тервел Служебно, люта зима, -20 градуса, режим на тока 1988г.
Не съм бил сам, а с колега! Не ме е поканил гей,първо не го познавам и не знам гей ли е или не! И не е поканил само мен , а и колегата! И нещо, което не може да допусне човек ,че е гей, беше с жена си!Тя ни покани!
Никакво обарване не е имало, само опит за целувка Опит! Несполучлив !
Аз и футбол, според тебе не могат да играя, но хората помнят, как съм играл!
Същото се е случило и на колегата
И веднага си тръгнахме Нищо позорно няма никъде , освен в главата ти Затова ти казвам, не се занимавай с критика не е за твоята уста лъжица !Липсват ти основни качества за критик!
Да го ударя? Да се правя на мъжкар, като тебе ?Една торба кокали, щях да го убия или нараня Да се разкарвам по съдилища? Заради кефа ти?

А как се връзва педерастлъка, рекламиран от тебе, с другата сътворена от тебе история !-Любовта ми с балдъзата? Следиш ли червената нишка? Виждаш ли я някъде?
Аз ли съм разпространил подобна низост Или от нея си я научил?
А историята с" Титан"? Със снимката ,взета от вестник-моя и украсена с венец?Аз ли я разпространявах тази снимка или ти ,като къртица си я ровил из интернет? С каква цел? Добронамерено? Заради подобни изчадия не слагам и снимка!Както направи с лекспарси!

Всичките ти мръсотии помня! Не се мисли за по-умен от мене! Не ,че се съревновавам с тебе, излишно е! Но е така!Не си по-умен от мен!
И Мерлин ти го каза преди години, когато се опитваше да ми се присмиваш!? Дружелюбно се помъчи да те укроти - Иван е по- умен от тебе! Демек, не се занимавай с него!

Отвратителен си , и ако има нещо човешко в тебе, то не бива да плачеш за лайняните си постинги за моя сметка, а трябва да се намразиш!
цитирай
41. leonleonovpom2 - Гетманс, не случайно си влязал в блоговия епос!
26.10 14:04
39. getmans1 - Гетманс, ти си същия педант, но в ...
13:44
leonleonovpom2 написа:
Гетманс, ти си същия педант, но в човечен образ, като него! Може би, защото те репресират незаслужено в блога, си станал такъв? Той е друг случай, расъл е в розови пелени, светът е негов! ...Благодаря ти, но не ми е необходима такава защита ,която ме поставя наравно с гад!
Благодаря ти, но не ми е необходима такава защита ,която ме поставя наравно с гад!
Пази себе си така!
Това е хибридна защита, защитавайки, нападайки!
Предпочитам ясен враг!Пред такъв приятел!... ОТ ТЕБ НИКОЙ НЕ Е ИСКАЛ БЛАГОДАРНОСТИ И Е СРАМОТА ЗА ГОДИНИТЕ ТИ ДА ЛЪЖЕШ ... ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ ТОЧНО ТИ ИЗПЪЛНИ МРЪСНАТА ПОРЪЧКА НА Т.Н. ПАНТАЛЕЕВ... И МЯСТОТО ТИ Е ПРИ ГАДОВЕТЕ В МОИТЕ ОЧИ

НИЩОЖЕСТСВО СИ ТИ СИМЕОНОВ ... И ТО ГОЛЯМО ... И НЕ ЗАЩОТО СЕ ПРАВИШ НА ЖЕРТВА А ЗА ТОВА, ЧЕ ЛЪЖЕШ И МАНИПУЛИРАШ ЗАРАДИ ЕДНОТО СЪЖАЛЕНИЕ, ОДОБРЕНИЕ И КАКВОТО ОЩЕ ТИ Е НЕОБХОДИМО ЗА ЕГОТО ТИ... УЧЕН, ПФУ.
------
Първо ,доколкото знам, си на годините ми Не се прави на юноша блед!
Второ ,абсолютна лъжа е, че съм изпълнил поръчка някаква на Пантелеев! Точно обратното е! Имаше опит за поръчка от този профил, аз го отпратих и в замяна ,той публикува в неговия блог постинга с колата на " Титан" на коментирания герой! Какви глупости разправяш В знак на благодарност ли го е направил! Че съм му изпълнил поръчката?
Ясно ли ти е?

Смятам ,че си грамотен По същото време ,коментираният Пустам беше пуснал леко променен мой профил-леонлеоновпомМ2 Той е опитен и в 2012 г е правил същото!
Ако от този профил е излязло нещо, не е моя вината! Аз, кълна се, никога на никого не съм изпълнявал мръсни поръчки! Даже не знам за какво става дума!
Делиормански защитник-нападайки те , те защитава?!Или обратното?
Дори поетесата, Розина ли беше ,ме обвини ,че и правя мръсно предложение? Там се видях в чудо Поисках да извади на бял свят съобщението ми Междувременно ми писаха, спокойно,знаем, че това няма как да се случи!Че съм и се обяснил! И тя, сама потвърди ,че това не е точно моят профил! Без да дава написаното! Кой знае какво е било- на чужд гръб?
Повтарям ти и повече не искам да имам каквато и да е работа с тебе! Стани и ти учен и тогава плюй!
Никаква поръчка на Пантелеев не съм изпълнявал !Това противоречи на манталитета ми !
Аз не съм хопчо!
Ти ако си, аз не съм!
Ясно ли ти е?Отново!
цитирай
42. petgrig - Гети, Иване,
26.10 14:34
недейте се изпокарва, моля ви, заради някакви лекета!
Иване, ако позволиш един съвет - не взлзай в обяснителен режим. Рустам търси точно това, за да те захапе пак по подлия начин, по който го прави.
цитирай
43. leonleonovpom2 - Приятелю, домакин!
26.10 14:35
Благодаря ти за положеното, а и за опита, да направиш атмосферата в блога по ведра, по-чиста!
Аз може би излишно се намесих,но последните два коментара нямаше как да избегна
С лъжливи, скърпени истории и с обвинения!? Е ,това е долната Балканска черта ! Да не признаваш постигнатото от някой и за капак- да го омаскаряваш?
Цял живот защитавам друга, противоположна теза за Българите,но заради горното, все повече се съмнявам, че идва може би-----от монголските юрти?

Аз няма повече да коментирам в този ти постинг, да не разпалвам низки страсти, а и ти се справяш и без мен!
Какво да доказвам на такива? Че нямам сестрата, ,която е набедена ,че е курва?

Хубав ден ти пожелавам!

П.П. А на Пустам може да се вярва десет пъти по- малко и от най- лъжливия арменец! С тази разлика ,че арменецът не влага злоба, мъст , отмъщение в нея! Той наистина лъже за кудош!
Не е лош човек! В общия случай!
цитирай
44. leonleonovpom2 - Да, прав си, оттеглям се!
26.10 14:39
42. petgrig - Гети, Иване,
14:34
недейте се изпокарва, моля ви, заради някакви лекета!
Иване, ако позволиш един съвет - не взлзай в обяснителен режим. Рустам търси точно това, за да те захапе пак по подлия начин, по който го прави.
цитирай

Да, от информацията да спретне лъжа и да я рязпространи! Но той и без нея информацията, го прави
Типичен син от комунистическия елит ,не от най- високите етажи!

Хубав ден!
цитирай
45. apostapostoloff - Какво излезе?
26.10 15:20
Излезе, че Ванката Симьонов е бисексуален. Опъва бълдъзата си, ама бута и на педала...
цитирай
46. petgrig - Излезе, че Ванката Симьонов е би...
26.10 15:28
apostapostoloff написа:
Излезе, че Ванката Симьонов е бисексуален. Опъва бълдъзата си, ама бута и на педала...

Апостоле, като говориш такива неща, после защо се чудиш на реакциите?
цитирай
47. apostapostoloff - А ти, като ме поучаваш,
26.10 19:00
нима си ми на годините, житейския опит, образованието, интелекта, творчеството?...

Ти нямаш моята класа, моето ниво и моя формат, за да ми даваш наставления. Всяка жаба трябва да си знае гьола!
цитирай
48. petgrig - нима си ми на годините, житейския ...
26.10 19:40
apostapostoloff написа:
нима си ми на годините, житейския опит, образованието, интелекта, творчеството?...

Ти нямаш моята класа, моето ниво и моя формат, за да ми даваш наставления. Всяка жаба трябва да си знае гьола!

Уверявам те, че ако ми видиш "гьола", тутакси ще поискаш да си сменим местата:)
цитирай
49. kaliban3 - Не се карайте. Дайте да чуем за ав...
26.10 21:16
Не се карайте. Дайте да чуем за автоимунитета при съселите.
цитирай
50. petgrig - Не се карайте. Дайте да чуем за ав...
26.10 21:19
kaliban3 написа:
Не се карайте. Дайте да чуем за автоимунитета при съселите.

Хайде, стига. Не подражавай на Рустам /ако не си негов профил, де/. Нищо добро не следва от това.
цитирай
51. leonleonovpom2 - Е, няма как!
26.10 21:21
Пустол Биберий, тебе май камилата редовно те опъва, освен че те плюе и хапе, затова си секси настроен
Като говориш за житейски път, образование, опит, особено пък за интелект, дай една рецепта, как да ги свържим всички тези неща, с невероятните тъпотии и глупости, които пишеш постояно и заливаш блога Освен ,че го вмирисваш!
Ще ти дам бисексуалност аз на тебе, само имай този късмет!
Откъде излиза и къде влиза! Ще хвърчиш като футболна топка, със сто километла в час! Ще пораснеш с десет години!?

Да речеш ,че е веднъж тъпигьозлъкът ти, хайде- случайност!
Глупостите ти ли се дължат на "големия "ти----интелект, или интелектът ти е резултат на глупостите и тъпотиите ти?
Твоят голям ум/ интелект/ ражда само тикви! И тлавата ти е тиква! Отиквял си напълно!Чел ли си нещо за отиквяването?
Ум не ражда глупости , а глупости, особено пък поредици- не правят ум!
Разправяй басните си другаде!
Какъв алкохол пиеш, Биберий?
цитирай
52. kaliban3 - Не се карайте. Дайте да чуем за ав...
26.10 21:25
petgrig написа:
kaliban3 написа:
Не се карайте. Дайте да чуем за автоимунитета при съселите.

Хайде, стига. Не подражавай на Рустам /ако не си негов профил, де/. Нищо добро не следва от това.


Не съм. Това са измислици на инженера. Аз имам сметки за уреждане с него от като се върнах. Просто, до сега го търпях. И не почнах аз.

btw, не познавам никого лично тук и нямам с/у никого против, освен с/у това създание.
цитирай
53. leonleonovpom2 - Разбира се, че е Рустам този!И ...
27.10 00:38
Разбира се ,че е Рустам този!
И какви сметки има да урежда с мене този канибал?
Сигурно е гладен?
Не съм му платил "труда" ,за преписмане?На краденото
Ела ,ще си хапнеш език от съскащи змии, не на съсели
Ега ти и наглецът!
Имал сметки да урежда?Взел съм нещо твое и не съм платил?
Да , от сто копирани от мен постинга, без разрешение и съгласие, ми дължиш по 100 евро! И още по толкова за морални щети-общо 20 хиляди евро

Професионален лъжец и измамник
Не бил почнал той? Че аз какво работа имам с тебе С какво може да ми си полезен?С какво точно съм започнал Любопитен съм ,кажи! Че започна да надничаш при мене ли? Световно неизвестния
С анонимността си ли?
Повтаря точ в точ Рустам и веднага му се явява адвокат?
Иначе е чист ,като сълза, като Пустам!
Отврат, пълна!
Имал сметки да урежда?
Гледай да не ти се объркат!
цитирай
54. leonleonovpom2 - Кой е преждепосоченияг и какъв е, лесно може да се разбере!
27.10 08:30
Като се види кой е първият коментирал постинга И първият сложил минус Довтасал само шест минути след публикуването на постинга Бил на пост! Бързал да подкрепи действията срещу терористичната група в блога!
Не, обратно, заинтересован от правото и, тя да упражнява терористичната си дейност!Свободно! Това е интересен феномен В цял свят терористите ги отстрелват без задръжки, тук плачат за демокрация!
Хубаво, ще постигнеш целта на живота си? А после!? Ще търсиш други жертви, знаеш пътеката, свободно да епражняваш "професията " си!
Тя е на нагъл терорист, нищо друго! Нищо свястно не си написап! Аз поне не съм видял Само високомерни писания, какъв си
И тук даже, в постинг срещу такива като тебе, нагло заявяваш ,че имаш сметки да оправяш? Как ще оправиш тези сметки? Плачеш за прокуратурата!?
И от какво точно е засегнат в случая? Ако не е "засегнатият"?
Не го ли е срам, първо да тероризира, който и да е той, терористът, човек от блога?
На него ,някой блогър, ако направи ник с негова снимка, с ла.но на носа, сигурно ще му достави велико удоволствие ? Не знам от къде се е върнал , от запас ли , от някое топло място ли, но стилът му, колкото и да се смята за голям тарикат, издава ледно кой е!! На мен беше сложил също нещо на главата, подигравателно!
Не бива да плаче от цензура, а от липса на възмездие! С пранги!
цитирай
55. leonleonovpom2 - И при мен, същият , е действал светкавично! И го гоня!
27.10 08:47
Като трия любезния му коментар в постинга ми" Смешен плач"
Постингът ми е публикуван в 21.47, рекоментарът ми е в 21.56! Девет минути след публикуването В тях влиза и технологично време -да открие постинга ми, да го прочете, да коментира и да сложи минус? И аз да напиша, какво да прави!
Факир, бил на пост!
Да, в рамките на десетина минути постинга "тръгна" с три минуса! На "двамата" и може би , на "тримата", поне съм наясно, кой е третият! Такава координирана "акция "и " тюлените" правят трудно!
цитирай
56. kaliban3 - Разбира се, че е Рустам този! И ...
27.10 08:58
leonleonovpom2 написа:
Разбира се ,че е Рустам този!
И какви сметки има да урежда с мене този канибал?
Сигурно е гладен?
Не съм му платил "труда" ,за преписмане?На краденото
Ела ,ще си хапнеш език от съскащи змии, не на съсели
Ега ти и наглецът!
Имал сметки да урежда?Взел съм нещо твое и не съм платил?
Да , от сто копирани от мен постинга, без разрешение и съгласие, ми дължиш по 100 евро! И още по толкова за морални щети-общо 20 хиляди евро

Професионален лъжец и измамник
Не бил почнал той? Че аз какво работа имам с тебе С какво може да ми си полезен?С какво точно съм започнал Любопитен съм ,кажи! Че започна да надничаш при мене ли? Световно неизвестния
С анонимността си ли?
Повтаря точ в точ Рустам и веднага му се явява адвокат?
Иначе е чист ,като сълза, като Пустам!
Отврат, пълна!
Имал сметки да урежда?
Гледай да не ти се объркат!

Няма да напиша епитетите, които заслужаваш, само от уважение към собственика на блога. Иначе комунистическите запъртъци лъжат както дишат. Много се радвам, че Рустам така дълбоко ти е бръкнал в задника, та ти се привижда навсякъде.
За сметките питаш - кой доносник докладва и рева да баннат Puk,, Калибан? Кой 2 вчера засипа модераторите с хленчове и жалби, та да баннат и Калибан3?
T'as compris, put? Tes histoires de cul n'interessent personne.
цитирай
57. leonleonovpom2 - Интересно, откъде си толкова ос...
27.10 12:39
Интересно, откъде си толкова осведомен?
Запъртък комунистически ли казваш?
Аз няма как да съм! Баща ми/ аз също/ не е бил партиен член, камо ли в ОК на БКП !Не ми прехвърляй привилегиите си Особено пък ,когато не ти вършат работа!
Едно време е имало проскрипции! Терорист например, като влезе в списъка, го ...убиват! Всеки има право да го направи И други привилегии има извършителят
Как е нормално да се постъпи с блогови терористи? Да, ти близкият със собственика на блока решаваш!

Аз не държа олигофрени ,като изредените, да ме харесват Още повече ,не се нуждая от техните оценки!
И все пак, въпреки уважението ти към собственика, си написал мръсотиите си
Ето ги:
Разбра ли, пютен е проститутка, пют е ясно какво е! Твоите истории от задника не интересуват никой!/T'as compris, put? Tes histoires de cul n'interessent personne./
цитирай
Вярно е, никой си ти!/ Пустам/

Който ти го е писал, да научи по- добре как се пише!
П.П. При цялото старание е написана глупост! Е, това не пречи, да се разбере, какво е искано да се каже. Запетайков се е престарал! Използвал е излишен апостроф, който прилича на запетайка! Затова!
Tu as или с инверсия As tu се пише!
С омерзение!
цитирай
58. kaliban3 - Интересно, откъде си толкова ос...
27.10 13:20
leonleonovpom2 написа:
Интересно, откъде си толкова осведомен?
Запъртък комунистически ли казваш?
Аз няма как да съм! Баща ми/ аз също/ не е бил партиен член, камо ли в ОК на БКП !Не ми прехвърляй привилегиите си Особено пък ,когато не ти вършат работа!
Едно време е имало проскрипции! Терорист например, като влезе в списъка, го ...убиват! Всеки има право да го направи И други привилегии има извършителят
Как е нормално да се постъпи с блогови терористи? Да, ти близкият със собственика на блока решаваш!

Аз не държа олигофрени ,като изредените, да ме харесват Още повече ,не се нуждая от техните оценки!
И все пак, въпреки уважението ти към собственика, си написал мръсотиите си
Ето ги:
Разбра ли, пютен е проститутка, пют е ясно какво е! Твоите истории от задника не интересуват никой!/T'as compris, put? Tes histoires de cul n'interessent personne./
цитирай
Вярно е, никой си ти!/ Пустам/

Муахаха, ползването на google translate води до такива резултати.
цитирай
59. leonleonovpom2 - След като си толкова добре информиран:
27.10 13:23
"За сметките питаш - кой доносник докладва и рева да баннат Puk,, Калибан? Кой 2 вчера засипа модераторите с хленчове и жалби, та да баннат и Калибан3? "
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Покажи поне една от тези жалби, с които са засипани модераторите !Но без лъжи, които са в природата ти, справка- никът със снимката и безбройните помии по мой адрес!
Знам как пиша и какво мога да напиша Лъжа ,съчинена от тебе, но пасаран!

Та бъди така добър, колкото си и безскупулен, дай да видим?

На Запад обаче, такива като тебе ги отстрелват, преди да са надали вой, че някой се жалва от тях!
Не и при нас, за съжаление!

Чакам доказателствата на твърдението ти!
Иначе си обикновен клеветник, както и всичко друго, което си!
цитирай
60. kaliban3 - "За сметките питаш - кой до...
27.10 13:38
leonleonovpom2 написа:
"За сметките питаш - кой доносник докладва и рева да баннат Puk,, Калибан? Кой 2 вчера засипа модераторите с хленчове и жалби, та да баннат и Калибан3? "
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Покажи поне една от тези жалби, с които са засипани модераторите !Но без лъжи, които са в природата ти, справка- никът със снимката и безбройните помии по мой адрес!
Знам как пиша и какво мога да напиша Лъжа ,съчинена от тебе, но пасаран!

Та бъди така добър, колкото си и безскупулен, дай да видим?

На Запад обаче, такива като тебе ги отстрелват, преди да са надали вой, че някой се жалва от тях!
Не и при нас, за съжаление!

Доносникът няма да си признае, че е доносник, особено ако е свикнал така от едно време :)
Много знаеш как е на Запад. Да не би да си го посещавал по партийна линия?
цитирай
61. leonleonovpom2 - Много си сбъркан, освен ,че си и рабфак
27.10 14:52
Доносникът няма да си признае, че е доносник, особено ако е свикнал така от едно време :)
Много знаеш как е на Запад. Да не би да си го посещавал по партийна линия?
цитирай
.................
Чертата я слагам, защото ми е гаден прекият контакт
Ясно ти казах, не съм бил партиен член! Не ме слагай в помийната си яма и не се отричай от нея! От агент" Странджата" ли знаеш, как стоят нещата с доносниците?
Виж какво, когато някой такъв, като тебе, твърди, че две плюс три е равно на четири, не някой друг трябва да го доказва, а той самият!
След като обвиняваш, дай доказателства!Не е рбота на обвиняемият, той да ги дава! Ако си бивш следовател, това означава ,че вече не си!И ясно е защо не си!
Ето , аз твърдя ,че си нагъл терорист, и го поткрепям аз с доказателства-тук, а не ти!
Да, знам ,как е на запад,по всякаква друга, но не и по твоята партийна линия!
Тя е за такива като тебе, недей да скромничиш!
цитирай
62. leonleonovpom2 - Приятелю, автор на постинга!
27.10 15:02
Имам чувството ,че блогът ти се стопанисва от един от тези ,станали причина да напишеш този благодарствен материал!?
Може би е недоволен ,че не си го адресирал към него? Или пък от нещо друго, да не гадая?
Но чувството му за собственост е видно, все едно ,че е излязло на челото му!
цитирай
63. kaliban3 - Доносникът няма да си признае, че е ...
27.10 15:13
leonleonovpom2 написа:
Доносникът няма да си признае, че е доносник, особено ако е свикнал така от едно време :)
Много знаеш как е на Запад. Да не би да си го посещавал по партийна линия?
цитирай
.................
Чертата я слагам, защото ми е гаден прекият контакт
Ясно ти казах, не съм бил партиен член! Не ме слагай в помийната си яма и не се отричай от нея! От агент" Странджата" ли знаеш, как стоят нещата с доносниците?
Виж какво, когато някой такъв, като тебе, твърди, че две плюс три е равно на четири, не някой друг трябва да го доказва, а той самият!
След като обвиняваш, дай доказателства!Не е рбота на обвиняемият, той да ги дава! Ако си бивш следовател, това означава ,че вече не си!И ясно е защо не си!
Ето , аз твърдя ,че си нагъл терорист, и го поткрепям аз с доказателства-тук, а не ти!
Да, знам ,как е на запад,по всякаква друга, но не и по твоята партийна линия!
Тя е за такива като тебе, недей да скромничиш!

И как предлагаш да ти дам доказателства? Като хакна комуникацията м/у тебе и модераторите ли? И дори да го направя веднага ще викнеш - фалшификат. Аз ти предлагам друго - да се закълнеш в двуметровия си син и внучето, че никога не си писал жалби с/у Puk, Kaliban, Kaliban3 до модераторите. Тогава ще ти повярвам.
цитирай
64. leonleonovpom2 - А ти кога ще си признаеш, че си Рус...
27.10 16:52
А ти кога ще си признаеш, че си Рустам, скъпи терористе!?
Виж какво, Първо ти се закълни, че не си терорист, че не тормозиш другите, че това не ти е основната дейност, че на ника ти не е снимката на Лекс!А, за последното се закълни във всичко! Чакам Оная снимка с топката на носа! Ти ли си на нея?
И още нещо, много по- важно!
На блогов терорист не държа никакви обяснения! В нормалните държави, при първа проява на тероризъм, терористът вече си е сложил въжето на врата! И който му го дръпне,когато трябва, не му дължи никакви обяснения!
Аз, в тебе , освен тероризъм , друго качество не съм видял!
Не ти дължа никакво обяснение! Не може лишеният от морал, да го изисква от другите? На лъжеца ,на неморалния ,на престъпника, на които честността е несъществуваща категория, честност не върви при тях!
Тине си честен Дай си паспорта, посочи си името! На анонимник, да не съм луд?

Уплаши ли се! Така е с дребните душици! Мачкат безмилостно, но треперят за себе си!
Може по друг повод да му паднеш в ръцете Сам! Няма да ти кажа какъв!
Трепери, треперко!
цитирай
65. kaliban3 - хаха, като опря до действия, даже ...
27.10 17:32
хаха, като опря до действия, даже толкова елементарни и се насра.
Q.E.D.
цитирай
66. leonleonovpom2 - Така ли? Че има ли по осран от те...
27.10 19:10
Така ли?
Че има ли по осран от тебе!?
Я се огледай, негоднико!
Трепери ,треперко!
Отвсякъде може да си получиш заслуженото!
Аз не знам откъде? Оттам, откъдето си правил мръсотии, така ми се струва!
Синът ми не те познава и няма да знае нищо! Но усеща негодниците! Ако си читав, няма страшно, не се притеснявай!
Не отклонявай негоднико, въпроса! Дори и в полицията не са те изтърпели!
Рустам ли си и снимката с топката на носа, твоя ли е?
Закълни се в истината!
цитирай
67. kaliban3 - Така ли? Че има ли по осран от те...
27.10 19:40
leonleonovpom2 написа:
Така ли?
Че има ли по осран от тебе!?
Я се огледай, негоднико!
Трепери ,треперко!
Отвсякъде може да си получиш заслуженото!
Аз не знам откъде? Оттам, откъдето си правил мръсотии, така ми се струва!
Синът ми не те познава и няма да знае нищо! Но усеща негодниците! Ако си читав, няма страшно, не се притеснявай!
Не отклонявай негоднико, въпроса! Дори и в полицията не са те изтърпели!
Рустам ли си и снимката с топката на носа, твоя ли е?
Закълни се в истината!

Да треперя ли? Че от какво? От смях ли?
Ето, аз нямам проблем - кълна се, че не съм Рустам. Снимката с "топката" не е моя. Лексито вика, че била негов портрет. За което няма как да се кълна, щото не знам.
Сега си ти.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: petgrig
Категория: Други
Прочетен: 24125
Постинги: 44
Коментари: 446
Гласове: 476
Архив
Календар
«  Декември, 2020  
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031