Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.05.2021 12:57 - КЪМ ОТМИНАЛИТЕ ИЗБОРИ – С ГНЯВ И ВЪЗМУЩЕНИЕ КЪМ ЕЛЕКТОРАТНИЧКИТЕ НА ПИНОКИО И КЪМ НОВОПРЕДСТАВЕНИТЕ ПРЕД ПАРЛАМЕНТА „ПАРТИИ”
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 737 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 14.05.2021 13:02

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

КЪМ ОТМИНАЛИТЕ ИЗБОРИ – С ГНЯВ И ВЪЗМУЩЕНИЕ КЪМ ЕЛЕКТОРАТНИЧКИТЕ НА ПИНОКИО И КЪМ НОВОПРЕДСТАВЕНИТЕ ПРЕД ПАРЛАМЕНТА „ПАРТИИ” 

 

   Уточнение:

   Не се извинявам за обидните думи в постинга ми. Много уважавам Жените, но не и такива дами с претенции, върху които се сезирах сега.  Обяснил съм защо...

 

 

   Никога не съм и помислювал, че такава простотия ще прегази страната ни. Тя не дойде изведнаж, тя се подготвяше много-много издалеч. Този път сценаристите бяха агентът на Кремъл, ГРУшникът Радев и олигарстите, които финансираха бокуците да излизат на протести по улицата, от където те после нахлуха в парламента като депутирани и в служебното правителство, за да продължи чрез тях пъкленото си дело „обединителят” на нацията ни. Включването на простотията, която на ГРУшникът превърна в оръжие за осъществяване на замислите си срещу страната ни е стара разработка, още от 1917 г. Един шоумен обаче след 1989 г,  юрод като външност и мисли, започна да чалгизира /друг термин за опростачването/ младите хора, които още нямат ценностна система от преди четвърт век. Никой от управляващите не му попречи. Така се постави началото на един процес на опростачване, който премина в медиите, в изявите на полититиците, на „успелите”. Простащината обаче е нещо много страшо - можеш да победиш държава, чужда армия, това е по-леко, отколкото да победиш развихрила се многолика простащинна.

   Още преди да се проведат последните избори бе ясно, че има сценарий на задкулисието, в което важна проля играят парите на олигарсите и че в сценария ще бъде включена простащината. Опитът за арест на най-богатия олигарх,  Черепа, отключи политическите въртележки, които разработи и яхна президентът ни, един свободен от морал и дълг към Родината си проводник на чужди интереси в страната ни, необразован, подъл, зависим от Кремъл „политик”. Политиката на изпълнителната власт и на покуратурата по времето на ГЕРБ бе да привлече под отговорност някои олигарси заради големи престъпления срещу държавата. Радев, работещ за Кремъл срещу ЕС и за олигарсите бе лицето, което трябваше да премахне тази опастност пред олигарсите, да освободи подсъдните от тях, застрашените с отнемане на имущесво от КПКОНПИ. Посоката бе ясна, даде я президентът – мафията е проникнала в изпълнителната власт и прокуратурата – мутри, вън! Това означава според него, че честните и кадърни бизнесмени като Черепа, Цветан Василев и др. са жертва на тези две мафии, които за де се спасят от нея напуснали Родината си, за която биха могли да бъдат много полезни. Последва първата президентова проработка, наречена Велико народно въстание, провеждана под мотото „Сити и гладни” и „ГЕРБ – с пълни чмекмеджета, народът – с празни заради ГЕРБ!”. Въстанието му, в което участници бяха откровените и платени простаци тогава не успя, но при актуализираната му проработка, при която боклуците от улицата бяха заменени като играчи с новорегистрирани протестни и несистемни партии – най-точно казано, откровени идиоти, президентови метастази – вотът бе размит и се стигна до ненормалните резултати на изборите. Никой не може да управлява, представяйки се за опозиция. Към старите просташки имена на партиите като Национален фронт за спасяване на България, Спаси София и др. се появиха нови също с просташки, които не правят смисъл, една от тях с призива на президента, „Мутри, вън!” А към парламента тръгват и други просташки партии, определящи се като националистични, патриотични – всичките, пртии на идиотизЪма. Тези партии успяха да заблудят още неузрелия да избира ръководителите си електорат и в парламента влязоха партии, чиито ръководели не бяха за там. Така парламентът заприлича, както един шеф на партия каза, на маймунарник. Това поиска суверенът, това избра – партии на протеста, от които нищо не става. Обединява ги омразата, тук цитирам един от най-силно мразещите Професор минекоВ. Този процес на опростачване Татяна Дончева и други наричат смяна на модела, други – измитане на ГЕРБ, трети – изчегъртване на ГЕРБ. Омразата, явяваща се метастази на президента ни, обедини партиите на протеста. Една от тези партии, най-просташката, използва дори неговите думи за свой ник, вече я споменах, нарича се „Мутри,вън, изправи се!”.

   Такова е и временното правителство. Съставено от човек второ качество, какво ще прави е ясно. Известно е, че ако човек второ качество избира хора, с които да работи, те ще са трето качество. Те от своя страна ще си назначат за заместнтици хора четвърно качество и така логото на едно такова служебно правителство ще бъде:

   Винаги трето качество!

   Този път партията на узаконилите ограбеното олигарси, БСП, и партията на ченгетата, ДПС, не ме възмутиха както при предишните избори, защото възмутата ми от гласувалите за партиите-откровени идиоти бе много по-голяма. Възмутен съм от чалгарите, които си искат простотията, хранителната им среда и гласуваха за ИТН, макар техният вот да не прави смисъл. Възмутен съм и от най-големите простаци, които Господ е създал за да ги покаже хората да не стават като тях. Те откриха себе си в делата на Мая, на Татяна, на Капон, на отровното трио,  Но възмутата ми от простачките с претенции, които гласуваха за Пинокио няма гпраници. Не знаеха ли те, че това е човек на Костов и на ген. Атанасов, че целта е чрез тази метастаза на Радев да се премахнат институциите, които преследват големите престъпници в страната ни поради това Пинокио предлага закриване на Специализираните прокуратура, съд и на КПКОНПИ. Това означава свободно завръщане на Черепа /с парите си!!!/в България, на Цветан Василев, освобождаване на всички като Банев и Арабаджиев, снемане на иска към тях в размер на около 3 млрд. лева. Знае ли някой колко завода съсипа АКБ Форест /Банев/? За тях работи Пинокио? Но простачките с претенции го предпочитат, оти е интелигентен, а Бойко им е прост. А той балансираше между Големите, икономиката по неговото веме се развиваше, в страната цареше имаше стабилност и предвидимост. Простачките обаче твърдят, че каквото и да стане, по-лошо от това по времето ня Бойко няма да стане, казват, че не могат да го дишат. Част от тези простачки дори се самоопределиха в един списък като интелектуалки, в който подкрепиха Радев по време на Великото народно въстание. Почти всички в този списък, както и почти всички, гласували за Пинокио са жени. Уважавам много жените, никога не ги обиждам, с разбиране се отнасям към неуките и прости женни, но в случая е различно – тези не са от класа неуки, прости жени, нно Жени, те са простачки, без ценностна система, поради което са им промили мозъците. Те нямат правилна самооценка, мислят се за умни, някои може би гениални, а те не са и генитални, цитирам весталката Татяна Дончева. Дано да могат да различават дигитус от фалос. Мисля, че сравнението в което ГЕРБ е уподобен на лайно в тоалетна чиния, което не може да се отмие с едно пускане на водата е нейно. Първото пускане на водата са миналите избори, но туй нещо в тоалетата чиния си стои, много усилия още трябват то да се изчегърта, понятие на новия силен политик, Чалгаджията.

   Има израз, Свещена простота. В случая за  предпочелите интелекта на Пинокио обаче става въпрос за диагноза – те са с непоправимо увредено мислене. Ето до къде доведоха страната такива като тях, полуинтелигентни или полунеителигентни или ощо по-точно казано, простакелите с претенции. Не само те, разбира се, положението е много страшно. Вероятно на следващите избори в парламента ще влезат само партии на протеста, като освен сегашните 6 бройки, към тях ще се присъединят патриоти, националисти, тези на Черепа, на Копейкин. Всичките от сега казват, че ще бъдат остра опозиция. Целта е ясна, президентът изотзад да управлява страната чрез своя служебен кабинет и да реставрира мутросистемата, която с толкова трудности бе частично разградена. И още – да дестабилизира страната, защото шефът му, Товорищ Путин, иска да разпростани тази дестабилизация върху целия ЕС. Освен Радев той си има и други като него, Милош Земан, Виктор Орбан.

   Горките списъкови иннтелектуалки, подали си Г/л/ЪЗ/сч/ЕТО за Пинокиио. Пожелавам им мокър сън с него или поне с Генерал атанасоВ. Те са интелигентни, достойни за такъв тип сън с тях. Да не вземете да съувате, че ви „скача” Боко, той е прост в сравнение с тия два интелектуалеца. За вас – само сурперинтелигентники  - Трифонов, Минеков, Тошко Африкански. Тези са достойните за мокри сънища на интелектуалките, припознали себе си в героя от Росенец, Пинокио.

 
                          image

                            Това е мъжът, който като го видят дамите,
                         бартолинките им сработват като водни оръдия.

image

Победителят на извънредните парламентарни избори и бъдещ министър-председател.

                             image

                                                        Фертильница Мая

                            image

                         Следващата Могучая Тройца в управлението на страната

                          image

                                     Настояваме за изчегъртване на ГЕРБ!




Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12181169
Постинги: 4544
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031