Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.06.2023 18:29 - АЗ ВЕЧЕ ПУШКА НАРАМИХ И НА ГЛАС ТИЧАМ НАРОДЕН!
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 879 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
АЗ ВЕЧЕ ПУШКА НАРАМИХ И НА ГЛАС ТИЧАМ НАРОДЕН!

03.06.2023   image   ShareTweet  

Я чуй, народе, какви ги каканиже агент Гоце по радиоточката – БНР:

„Георги Първанов: Да не си помислят да пращат жива сила в Украйна!“

 

„Ако се стигне до изпращане жива сила в Украйна, аз ще съм един от първите, които ще излязат, както 1999-а година, на площада“.

Ах, мале, майко юнашка!

Същото, за което се нахъсва на сухи тренировки и Недодялко Недодялков, новоизпеченият борец срещу Герб и Бойко Борисов:

„Да се ядосаме и да разваляме сделката ИМ“. ( Сделката Боко-Кире-Ристе, народе, ако не си разбрал )

Кьовеши щяла да „подхваща Кабинета Петков заради украинските бежанци“.

Прокуратурата и тя щяла парцали живо месо от ПП да дере „по сигнал за национално предателство“, подаден от „Възраждане“ и ИТН.

Ще „бистрят“ и Габриелата за общинското жилище.

Ей, на тия сватбари от Герб СДС – ПП ДБ ще им се стъжни! Кога ще си лягат новобрачните, кога сватовете ще пият блага ракия, кога на кума от Козяк ще угаждат! Имаше древен обичай, по силата на който кумът обезчестяваше булката,да не се мори младоженецът. Та тъкмо да такованка – ама нейсе! Надяваха се, че спокойно ще ни вкарат в една хубава войничка – ама нъцки, тц! Даже едно майданче като хората няма да могат да ни извъртят!

Мира нямат от бунтовници, воеводи и народни закрилници, които никнат като гъби след дъжд!

Това, народе, се получава, защото Слава Богу, имаш много защитници! Все отбор юначини, все храбри и заслужили! Късметлия си, народе български!

Ще те пазят – както те опазиха досега! Вервай си!

Същите, които те окрадоха до шушка и те оглозгаха до кости барабар с Костов, Доган и Боко! Ама тая сутрин се събудиха нагоре с дирниците и …се осъзнаха. Прогледнаха за злото, което ти се готви! И скочиха да те бранят! Нищо, че с тяхна помощ ти бе натресено това зло.

Ще прокопсаш, не ще и дума – с такива бранители!

Твоята защита е в твоите ръце, народе, мъченико мой! Вдигай се, това му е майката! Обяви гражданско неподчинение! Мобилизират ли те – знаеш какво да правиш…

Никой няма да те защити от терора, който ти готвят ПростоКиро, Пеер@со, Лорер, Мравоядо, Гномо – от една страна и Гранде Мутра де Банкя – от друга! Сатанистите от дълбокото царство отдавна са ти сковали ковчега!

Никой няма да се загрижи за теб – ни Гоце, ни Моце, ни Гешев, ни Мешев, ни Близалко, ни Левица, ни БСП, ни кака Лаура – нея я интересува дали не са били нарушени интересите на украинските „бежанци“, а ти народе, бегом марш да мреш мърцина в Украйна!

Няма да си мръдне пръста и Радев, който периодично се явява като „спасителна мантра“ – фантом или сянка – в жадното ти за илюзии съзнание. Ти жадуваш химери, народе, ти се самозалъгваш, защото се боиш да ковеш сам съдбата си! А Радев не е нито достатъчно сърцат, нито достатъчно смел, нито достатъчно умен, нито достатъчно готов на саможертва, за да бъде твой Спасител! Той е един ординерен, посредствен човек, застанал на мостика в съдбовни времена. Великата мисия му стои като прекалено широка дреха. Няма принципи и позиция, защото само беззаветната любов към Родината може да бъде позиция и принцип на един национално мислещ държавник в изпитанията на тази страшна епоха!

С едно съм съгласна: че днес Радев е най-малкото зло. Макар че от опит знам: избера ли най-малкото зло, получавам най-голямото.

Не продължавай да дириш фалшиви кумири, в които многократно си се разочаровал, народе, а повярвай в себе си! Водачът, който ти е избрала съдбата, е на път – убедена съм в това! Но и ти си помогни – бъди готов да се сплотиш около него, когато той се появи! Отзови се, когато той те позове!

Изправи се и цялата сган, която толкова години те граби, унижава и инквизира, ще се разлети на трески в нозете ти!

Пусни пършивите перчения на Гоце и Близалко като грак на сврака покрай ушите си.

В същото интервю за БНР, Първанката признава, сравнявайки се в самолюбуването си с Александър Стамболийски:

„Ще си позволя да припомня, макар и без ентусиазъм, че съм един от онези, които подписаха договорите за членството на България в ЕС и указа за членството в НАТО. Не знам дали като Стамболийски няма да се наложи да счупя, макар и с по-късна дата, писалката. Винаги съм бил против това да се опитваме да връщаме лентата на историята назад.“

Как ще иска да връща лентата, да не е луд? Върне ли я, ще лъсне участието му в унищожението на България. И той стана мултимилионер. Подписал за ЕС и НАТО – намерил с какво да се гордее!

А Близалко, новият разобличител на Герб, в чийто образ ти, наивен народе, провидя знаменосец на бунта срещу ротационното уродче Денков-Габриел, заявява право в очите ти:

„Който може, да бяга и да се спасява. Сега. Или поне да отпраща децата далеч от тая мръсотия.“

По-ясно от това – накъде?

„Мръсотията“ си ти, народе!

„Мръсотията“ е България!

Такива са тия хиени и други няма да станат!

Милена Върбанова
https://pogled.eu




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19705545
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031