Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.05.2021 20:20 - Коментари относно съветските паметници и още
Автор: hranislav Категория: Политика   
Прочетен: 885 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 15.05.2021 19:16

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
   Коментари на г-н Златан Златанов относно паметника на съветската армия и мястото на България на международната сцена.

  
  Zlatan Zlatanov (водач на листата за народни представители на ПП "Възраждане" в 19-ти МИР гр. Русе на парламентарните избори на 4 април 2021 г.):
 
  
  В Унгария въпроса с паметниците е решен по интелигентен начин, който не позволява поляризацията на унгарското общество на произточни и прозападни. Там паметниците от времето на социализма не бяха унищожени, а демонтирани в специална паркова зона. Същевременно не знам Орбан да е допуснал издигането на монументи на англоамериканската авиация, която е хвърлила не по - малко бомби от колкото над България, Унгария дори успя да се пребори със Сорос и да му изгони мекеретата. Тук, обаче агентурата на Сорос е по вертикала и хоризонтала на всички нива и търгува национално влияние...

  ... вече 30 години се водят непродуктивни дебати, които вместо да намерят пресечната точка на национално единение както това се случи в Испания между франкисти и републиканци, то тук се задълбава една пукнатина в народното съзнание, която намира и проекция в устойчивостта на организма на нацията... Не сме в състояние не само да си устояваме националния интерес, а да го формулираме дори. Ето виж Унгария на Орбан, същата Унгария, която два пъти в новата история се е сблъсквала директно с руска военна интервенция- през 1848 г. и 1956 г., в момента е с идентични позиции в международен план с политиката на Путин по отношение на соросоидите и печели от това.

  ... трябва да си гледаме националния интерес, а националния ни интерес показва, че България може да е трансмисия на интересите на Русия към Европа и Русия на интересите на България към Централна Азия, която освен наша прародина ( според мнозина изследователи) е и центъра на световния Остров и в този смисъл ключ към всички бъдещи геополитически процеси в света. Докторината за глобалното господство на морските народи, да си кажем направо на пиратите, е на път да банкрутира, този цивилизационен модел се изчерпва скорострелно. Бъдещето принадлежи на силните източни народи, в това число и руския, народите на Евразия показаха, че са способни сами да устроят живота си и то не зле, въпреки всички неистови напъни на глобалната финансова мафия да ги срине. В този смисъл България като гранична точка на няколко геополитически блока на вместо да формулира концепция как да печели само губи. И всичко това защото след последния държавен ръководител, който наистина рационално и прагматично ръководеше нацията ( Тодор Живков) не се появи друг на неговото ниво, а само продажници от люпилнята на Сорос, които откровено са врагове на евразийски интегритет и проводници на пиратската визия, т.е най- обикновен грабеж само, че лустросан зад ефимизмите на либералния фашизъм.

  11 май, Facebook.



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hranislav
Категория: Други
Прочетен: 642469
Постинги: 439
Коментари: 467
Гласове: 1291
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031