Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.02.2023 00:38 - Руски дупетат: Да трепем предателите и в чужбина
Автор: petgrig Категория: Други   
Прочетен: 1801 Коментари: 6 Гласове:
5

Последна промяна: 07.02.2023 00:39

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Елате ги вижте кви ги предлагат!
/Уф аз се забравям чи другариата нещо не го гавари рускийот. Няя обаче да се моря да им превеждам/


В Госдуме предложили применять смертную казнь к «предателям родины» Депутат ГД Колесник предложил отменить мораторий на смертную казнь «за предательство»

Депутат Госдумы Андрей Колесник предложил отменить мораторий на смертную казнь для уехавших и критикующих Россию. Таким образом он отреагировал на заочные приговоры для журналиста Александра Невзорова (внесен Минюстом РФ в список иноагентов) и блогера Вероники Белоцерковской (внесена Минюстом РФ в список иноагентов). По словам парламентария, в Госдуме многие разделяют его позицию. Слова Колесника приводит издание «Подмосковье сегодня».

Ладно, просто сбежали из России. Крови заячьей много. Пусть сидят, работают. Но когда человек работает против России — это называется информационная война. Это посерьезнее оружия в иной раз. Злые языки страшнее пистолета, — заявил депутат.

Он подчеркнул, что «предатели родины» получили наказание по закону, однако лично он поступал бы с подобными гражданами гораздо жестче и эти «жесткие приговоры» могут быть исполнены на той территории, где находится «предатель». Подобную необходимость парламентарий мотивировал тем, что «сейчас же боевые действия идут» и потому «за предательство исключительную меру наказания можно использовать».

Колесник подчеркнул, что в настоящее время многие его коллеги склоняются к возможности снятия моратория на смертную казнь для определенных категорий нарушителей российского законодательства и пообещал озвучить свою позицию в парламенте.
 

Ранее стало известно, что Басманный суд Москвы заочно приговорил блогера Веронику Белоцерковскую, проживающую в Италии, к девяти годам тюрьмы за распространение фейков о Вооруженных силах России. В марте 2022 года она опубликовала в соцсетях сообщения о событиях в Буче, которые противоречили позиции Минобороны РФ.

Перед этим сообщалось, что Басманный суд Москвы приговорил журналиста Александра Невзорова к восьми годам лишения свободы заочно по делу о фейках о Вооруженных силах России. Прокурор требовал для журналиста девять лет колонии. Невзоров также находится за пределами России.





Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

1. getmans1 - В тая ДУМА все такива предложения ...
07.02.2023 01:14
В тая ДУМА все такива предложения правят ден през ден, ракети изпращат към цяла Европа, САЩ, Япония и т.н. Денацифицират редовно някоя бивша СССР-ска република, балтийските репудлика и Финландия и те редовно го отнасят.
Почти редовно преглеждам сайта на ВЗГЛЯД.РУ и виждам как надъхват народа си - сега ако го отвориш сайта ще видиш анкети-допитвания „Как общувате с украинците живещи в Русия„ или „Коя балтийска република е най-русофобска„ и ред още... простотии от този род... Глкин, Пугачова си минаха по реда, сега лазстрелват Слепаков...
цитирай
2. vencivaleri1951 - Интересни коментар и внушение
07.02.2023 05:54
В случая имаме мнение на депутат, което представлява известна вербална заплаха и което е абсурд да стане дори проектозакон.
От друга страна имаме реални действия от украинска страна-атентата срещу Дугин и трагедията с дъщеря му-атентат който тук в блога някои коментираха като справедливо възмездие, други мълчаха доволно. При това в този атентат взе участие и дете-камери заснемат , че то е поставило взривното устройство. На практика психологически е убито и това дете.
От друга страна имаме и филтрация в част от рускоезичното население , която филтрация често отнема и животи. Алсолютен цинизъм бе интервю с военен от Угледар, който каза че градчето е разрушено, че са останали само 500-600 души, които не са евакуирани и видите ли "чакали " освободителите. Тоест ние ще сдадем вероятно града, някои от нас ще си "заминат" , но тези "заминават" с нас.
Да не говорим издевателствата над свещенослужителите на официалната православна църква. Отнема им се гражданство, имущество, изолират ги като пленници с цел обмяна. Всичко това не е вербално, а реално. Теб и авторът на постинга това не смущава Смущава ви мнение, а не реални извращение и убиениеСъс Слепаков и всички като него нищо не се е случило и няма да се случи. Те не са "бягали", не е имало нужда да бягат. Официално през ГПП с родата си /Слепаков/ напускат страната недоволни от режима. Това може ли да се случи с противник на режима в Киев. И сега въобще, може ли да се случи с неплатил си в мобилизационна възраст украинец? Малко ли са ви покъртителните клипове, как коменданти и полиция насилствено влачат от хлапета до старци да ги пратят на убой. В Украйна няма начин да имаме украински Слепаков, Пугачова и т н Ще бъдат малтретирани, мобилизирани, обрани и т н А за Слепаков нямам думи. Част от убитите солдати/над чиито могили той се гаври/ са купували дисковете му, билети на концертите му и са в основата на имотното му състояние заради което вероятно напусна Русия-противниците на Русия не попадат под санкции-засега

getmans1 написа:
В тая ДУМА все такива предложения правят ден през ден, ракети изпращат към цяла Европа, САЩ, Япония и т.н. Денацифицират редовно някоя бивша СССР-ска република, балтийските репудлика и Финландия и те редовно го отнасят.
Почти редовно преглеждам сайта на ВЗГЛЯД.РУ и виждам как надъхват народа си - сега ако го отвориш сайта ще видиш анкети-допитвания „Как общувате с украинците живещи в Русия„ или „Коя балтийска република е най-русофобска„ и ред още... простотии от този род... Глкин, Пугачова си минаха по реда, сега лазстрелват Слепаков...

цитирай
3. getmans1 - . . . Теб и авторът на постинга това не ...
07.02.2023 07:10
vencivaleri1951 написа:
...
Теб и авторът на постинга това не смущава Смущава ви мнение, а не реални извращение и ...


... При мен нещата които поствам са проверими ... например това как се обработва обществено мнение съм го описвал ... 1-2 негативни статии и после анкета и последващи „умозаключения„ от пропагандистите които ти лично боготвориш ... Пример - https://vz/vote/result/2100/


Само след минути ще се появи постинга който показва как ти лъжеш и клеветиш само въз основа на едно съвпадение на име ... александр марков преди 7 часа ... ОЩЕ ПО-ЛОШОТО Е КАК ОПЛЮВАШ ЧОВЕКА САМО ЗАРАДИ ЕДНИ ТВОИ СЪМНЕИЯ, ЧЕ БИЛ ПРОТИВ ПУТИН
цитирай
4. petgrig - ВВ
07.02.2023 09:23
ногу искам да ти напиша нещо ма ше ме баннат........
То бива лъжи ма твойто минава всекви граници. Как поне маааалце не се позасрамиш? Заради възраста ти поне.
цитирай
5. gardener - Ще си позволя и аз да коментарим поста Ви.
07.02.2023 11:35
В Русия, всичко и винаги се е решавало с физическото отстраняване на "опасните". Под опасни попадат широк кръг от хора, собствените им императори, министри, разбойници, генерали и генерални секретари. Защо е така, може би гени или опростен начин за решаване на някакви проблеми. (Не, че тук не е така или в останалия Свят, но в останалия Свят си имат някакви правила и някакъв кодекс на честта - морален или християнски, знам ли, иначе всички убиват по различен начин - отрова, пикел и т.н.). Най-верните съветофили от "Коминтерна" и Сталинисти в България, също ги убиха(или предоха на Обществената безопасност), може би, защото не бяха такива предани подлизурковци, колкото трябваше да бъдат. Пример за това е техният си Георги Димитров (църна маца, Гошо Тарабата - щото гъзът му бил като тезгях от пукница), който Сталин си го убива като момченце, верно във връзка с така актуалния "македонски" въпрос и мерака му да създаде "Балканска федерация" със Югославия, до някъде с Албания и да "помага" на гръцките "комунисти" да се присъединят към Балканския съюз на ССР (БСССР), идея до някъде добра за комунистите, но предполагам не толкова добра за другарите от автентичното СССР, водеща до мигновена трета св. война, в която не е ясно дали месарят Жуков, да речем, няма да извърши държавен преврат и да унищожи тогавашните "путинци". Да се върнем на другаря Троцкий, който бе убит, но пък той беше си изнесъл "архива" в САЩ и си мислеше, че дните на Сталин са преброени, чукаше си другарката и други другарки като Кало в Мексико и не знаеше, колко дълги са ръцете на НКВД, КГБ, ФСБ и т.н. На практика, убиването на предни "другари" и до днес е в ход у Матушка. Невзоров е твърде незначителен човечец за да се ползва ресурса на ФСБ, предполагам този подучен "дупетат", има задача да активизира съветските хора по Света, сами да се наемат да убият инакомислещите "либерасти", в РБ е другарят ... м-р от КГБ, който също е цел. Всеки помагач ще получи медал (III ст.) и 100 дка земя в Сибир, както и ...
цитирай
6. dobrodan - Gardener, на всеки руски помагач и пропагандист
07.02.2023 17:05
пожелавам да бъде погребан в Чукотка, след като завърши дните си в Сибир, където е руският рай и комунизмът волю-неволю е победил преди хиляди години, там даже и жените са общи освен моржовата мас и китовите мръвки. Тъкмо ще се мумифицират замразени като таварищ Ленин на вовеки веков!
Освен ако не ги навести някоя бяла мечка, за поддържане на телесното здраве :). Бързо бягат :)!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: petgrig
Категория: Други
Прочетен: 835921
Постинги: 544
Коментари: 3591
Гласове: 3790
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031