Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.09.2022 17:53 - Блог бг така става ли?
Автор: petgrig Категория: Други   
Прочетен: 4035 Коментари: 4 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Без да казвам кой е потребителя, ма искам да види тия клипове. Същия той може да замести бягащите от рашката мъжове като хване винтовката и иде на фронта.










Гласувай:
4



1. putinoid - Сега е моментът блоговите путин...
22.09.2022 19:02
Сега е моментът блоговите путиноиди да се окичат със слава. Като идат да се бият в Украйна. Тя ще бъде поразена за пет дни, ако се сформират два батальона.
Първият е с командир Валериев, политкомисар Блеки, говедаров е ЗКПЧ, мисана разнася храната, Радостина храни кучетата, а Копукова подарява хилядите си стихосбирки на украинските котки, докато бай Марин играе казачок, а ив 68 бие тъпана за събуждане.
Вторият ще се оглавява от путинския помияр морски песни, Милена Върбанова ще държи речи насред украинските градове и села, акад.проф.д-р Леонов, трикратен носител на путинска награда за гинекология, провежда научни опити с малолетни украинки, а божинката почиства подвижните тоалетни.

Моля почитаемите дами и господа да се включат във войната! И най-после да унищожим гадните урки!
цитирай
2. marana69 - Мара Шамбалова Путина
22.09.2022 21:43
да ушие Знамето
на Българското Опълчение
от червените си боксерки @

аз.ще спасявам.ранените.
с целуффки ...
/не се натискайте.моля..


цитирай
3. vencivaleri1951 - Аз не мисля, че мобиризацията толкова плаши руснаците
22.09.2022 23:39
Ако говорим за 300 хиляди, а мобилизакионният оптимум е 24 млн, то това е 1,5 от мобилизационата база данни. Бяха посочени основните позиции които се търсят и те са стрелци, танкисти, артилеристи. Съобщиха ги защото военкоматите се задръстват от желаещи. Само за ден са се записали около 10хиляди души отговарящи на изискванията

Желаещи има сред депутатите, сенаторите, президентството и МС. Всеки , който разбира малко от военщина и прочете какви специалности се търсят основно в тази частична мобилизация -стрелци/снайперисти/ танкисти, артилеристи е ясно , че Русия се кани да атакува. Разбира се , че ще се търси и комендантски състав за контрол и охрана на евентуални нови територии след референдумите
Колкото до тези фейкове могат да минат пред хора които не познават руснаците. Аз мисля, че 300 хиляди ще бъдат достигнати от доброволци Ти друго мисли , това са хора които ще обслужват ракети, артилерия танкове Голямата част от тях ще бъдат дислоцирани на мястото на кадровите военни , които ще тръгнат към Украйна Бъзи готов да поздравяваш
цитирай
4. petgrig - Ако говорим за 300 хиляди, а моби...
22.09.2022 23:49
vencivaleri1951 написа:
Ако говорим за 300 хиляди, а мобилизакионният оптимум е 24 млн, то това е 1,5 от мобилизационата база данни. Бяха посочени основните позиции които се търсят и те са стрелци, танкисти, артилеристи. Съобщиха ги защото военкоматите се задръстват от желаещи.

Хааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа:))))))))))))))))))) Хаааааааааааааааааааааааааааааа:))))))))))))))))))))))))))))))))) Ма ти си бил гоуем веселяк бе! Я ги дай тея снимчици да ги видим?
[/quote]
Само за ден са се записали около 10хиляди души отговарящи на изискванията
Желаещи има сред депутатите, сенаторите, президентството и МС.
vencivaleri1951 написа:

А нещо да рекнеш за отрочето на песков дет го изловха по бели гащи?

Всеки , който разбира малко от военщина и прочете какви специалности се търсят основно в тази частична мобилизация -стрелци/снайперисти/ танкисти, артилеристи е ясно , че Русия се кани да атакува. Разбира се , че ще се търси и комендантски състав за контрол и охрана на евентуални нови територии след референдумите
Колкото до тези фейкове могат да минат пред хора които не познават руснаците. Аз мисля, че 300 хиляди ще бъдат достигнати от доброволци Ти друго мисли , това са хора които ще обслужват ракети, артилерия танкове Голямата част от тях ще бъдат дислоцирани на мястото на кадровите военни , които ще тръгнат към Украйна Бъзи готов да поздравяваш
[/quote]

Неееее, не е истина просто! Начи викаш доброволци ма то не било мобилизация не путята ги събира насила а те се тикат да се бият в Украйна! И то високо квалифицираните? Хааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа:)
То се видя как заебаха сичкото си техника и хукнаха да спасяват кожите. Ся става нещо като "Беги страна агромная" чи ако не знаеш билета до Стамбул стигна 9 хиляди евро. Венци, Венции, не моа се запра да се хиля:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: petgrig
Категория: Други
Прочетен: 835821
Постинги: 544
Коментари: 3591
Гласове: 3790
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031